De heer Pomper (86 jaar) wint auto ter waarde van €10.000!

Op woensdag 7 juli 2016 werd de heer Pomper uit Sprang-Capelle blij verrast met een telefoontje van Autobedrijf Klerx. Jan Pomper is een van de gelukkige winnaars van de Bosch Car Service APK-actie en neemt tijdens een feestelijke uitreiking de sleutels van zijn nieuwe auto in ontvangst.  

 

In 2016 verloot Bosch Car Service maar liefst 10 auto’s onder alle klanten die hun auto laten keuren bij een van de aangesloten autobedrijven. Ook de klanten van Bosch Car Service Klerx namen afgelopen maanden massaal deel aan deze actie, resulterend in een goedgevulde box met formulieren op de balie van het Waalwijkse autobedrijf.

 

En begin juli was het raak. De heer Pomper werd getrokken als vijfde winnaar van dit jaar. De verrassing voor de 86-jarige was des te groter omdat niet meneer zelf maar dochter Mientje het actieformulier had ingevuld.

 

 

Wie denkt dat de heer Pomper door zijn leeftijd niet meer de weg op gaat, heeft het mis. Onlangs heeft hij met succes een rijexamen afgelegd in 's-Hertogenbosch en kan hij in ieder geval de komende jaren genieten van zijn nieuwe Opel Agila.

 

Het team van Bosch Car Service Klerx wenst de heer Pomper veel rijplezier en veilige kilometers toe.

 

Wilt u ook kans maken op een auto? Maak dan hier een afspraak voor de APK-keuring bij Autobedrijf Klerx aan de Industrieweg 51a te Waalwijk. De actie loopt nog tot 31 december 2016.

 

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0416-340920.